Bent u klaar om samen met uw medewerkers in 2021 uw organisatie naar “het nieuwe normaal” te leiden?

15 januari 2021

Nieuw normaal, nieuwe competenties?

2020 was állesbehalve gewoon. Wij hopen, net als u, dat wij in 2021 opnieuw richting “normaal” kunnen. Dat mag zelfs een “nieuw normaal” zijn.

Welke richting het ook uitgaat, uw medewerkers zullen ook dit jaar weer het beste van zichzelf geven. En het zou best kunnen dat dat nieuwe normaal van hen ook nieuwe competenties zal vereisen. Competenties die uiteraard ontwikkeld kunnen worden. Of ontdekt. Want misschien zit die witte raaf wel gewoon naast u ..

U ontdekt het met ons nieuwe competentiespel

Wij zijn er immers van overtuigd dat er in heel wat organisaties heel wat – soms onontgonnen – potentieel zit. Medewerkers die met hun talenten en competenties uw organisatie vleugels kunnen geven.

Door helder te maken naar welke competenties uw organisatie op zoek is, zal uw organisatie niet alleen klant- en doelgerichter worden. U zorgt er tegelijk voor dat u zich klaar en duidelijk profileert op de arbeidsmarkt. Waar witte raven nog steeds schaars zijn.

Daarnaast trekt u, door onderscheidende competenties en waarden te kiezen, het unieke DNA van uw organisatie door in uw HR-beleid. Hierover kon u begin 2020 al meer lezen in onze nieuwsbrief.

Ménsen maken de organisatie

Voor ons maken de ménsen de organisatie. Dat blijkt vandaag meer dan ooit. Uw organisatie ontwikkelen kan dan ook alleen door ook oog te hebben voor het groeitraject dat uw – huidige én toekomstige – medewerkers in uw organisatie kunnen doormaken.

Meer weten over onze kijk op competenties, organisaties en organisatieontwikkeling?

Neem dan vandaag nog contact op via het contactformulier.

 

 

Waarom CC Select?
Redenen waarom u ons kiest

Wij zijn een gepassioneerd en professioneel team van psychologen met een sterke expertise binnen lokale overheden en/of de zorgsector. Dit is belangrijk voor een goed begrip van uw vraag en de juiste inschatting van potentieel talent.

Wij stellen bovendien alles in het werk om uw organisatie en personeelsbehoefte via frequente en open communicatie goed te leren kennen. Enkel zo is een ideale professionele match tussen de kandidaat en uw organisatie mogelijk.

Contacteer ons