Diensten

Onze diensten

Instroom

Wilt u als organisatie blijven groeien? Dan heeft u natuurlijk nood aan competente en enthousiaste medewerkers die passen binnen uw bedrijfscultuur. Via werving en selectie, psychotechnische proeven, assessment centers en capaciteitsproeven kan u het geschikte talent zoeken en vinden. Wij kunnen u begeleiden bij een volledige selectieprocedure of u ondersteunen in een deel van het traject.

Doorstroom

CC Select ondersteunt u bij het laten groeien van talent. Is uw medewerker klaar voor een volgende stap of op zoek naar andere uitdagingen binnen uw organisatie? Een development center, coaching of loopbaanbegeleiding kan helpen de juiste keuzes te maken en talenten verder te ontwikkelen. Gaat uw bedrijf door een (moeilijk) veranderingstraject? Misschien hebben uw medewerkers wel baat bij (psychologische) ondersteuning?

Uitstroom

Misschien scheiden op een bepaald moment de wegen tussen uw organisatie en sommige medewerkers? Wij kunnen hen op een zorgvuldige en respectvolle wijze via outplacementbegeleiding ondersteunen in de heroriëntatie naar een nieuwe, passende professionele opportuniteit.

CC Select is een adviesbureau voor openbare besturen en zorg- en welzijnsvoorzieningen en biedt oplossingen aan op het vlak van personeels- en organisatieontwikkeling.

Als deskundige externe partner werken we aan oplossingen op maat van uw organisatie. Hierbij streven we naar een vertrouwensrelatie met onze klanten en denken steeds op lange termijn. De eigenheid van iedere organisatie staat centraal.

Het merendeel van onze adviseurs heeft een opleiding in de psychologie en een sterke expertise opgebouwd binnen lokale overheden om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen in uw personeelsbeleid.

CC Select is ontstaan uit het adviesbureau CC Consult en is gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij een dynamisch en duurzaam personeelsbeleid.

Benieuwd naar onze missie, visie en waarden?

Waarom CC Select?
Redenen waarom u ons kiest

Wij zijn een gepassioneerd en professioneel team van psychologen met een sterke expertise binnen lokale overheden en/of de zorgsector. Dit is belangrijk voor een goed begrip van uw vraag en de juiste inschatting van potentieel talent.

Wij stellen bovendien alles in het werk om uw organisatie en personeelsbehoefte via frequente en open communicatie goed te leren kennen. Enkel zo is een ideale professionele match tussen de kandidaat en uw organisatie mogelijk.

Contacteer ons