Nieuw Learning & Development Center Probis Groep in Aalter

11 september 2019

Begin juni opende Probis Groep een nieuw Learning- & Development Center in Aalter. Onder andere de kantoren van vzw Vorm verhuisden van Oostkamp naar Aalter. Maar er gebeurt nog veel meer op deze nieuwe locatie.

Activiteiten Probis Groep in het L&D Center

Vzw Vorm organiseert nu ook vormingen en trainingen in Aalter.

CC Select heeft drie assessment-rooms ter beschikking en neemt hier psycho-technische proeven, assessments en interviews af, zoals in onze kantoren in Brussel en Geel. Hiermee komt Probis tegemoet aan de vraag van vele West- en Oost-Vlaamse gemeenten naar een locatie in de buurt. Sollicitanten hoeven zich dus niet meer ver te verplaatsen voor hun interviews en testen. Dat levert zowel tijdsbesparing voor de kandidaten op als een positieve bijdrage aan de vermindering van de files.

Deze locatie fungeert als flexibele werkplek. Zo hebben onzeadviseurs van CC Consult en Probis Consulting een ideale extra uitvalsbasis.

Zaalverhuur

Het L&D Center beschikt over een multifunctionele zaal en een vergaderzaal die u beide kunt huren.
Interesse? Neem contact op met Wendy Opbrouck op het nummer 050 84 10 57 of mail naar wendy@vzwvorm.be. Ze beantwoordt graag uw vragen.
Download de folder of neem een kijkje op de website van vzw Vorm.

Centrale ligging en vlotte bereikbaarheid

Grote troeven van ons Learning & Development Center zijn ongetwijfeld de centrale ligging, op de grens van Oost- en West-Vlaanderen, en de vlotte bereikbaarheid:

  • Op maar vijf minuutjes van de E40-Aalter
  • Gratis parking in de buurt!
  • Een kleine kilometer van NMBS-station ‘Aalter’
  • Bushalte voor de deur

Waarom CC Select?
Redenen waarom u ons kiest

Wij zijn een gepassioneerd en professioneel team van psychologen met een sterke expertise binnen lokale overheden en/of de zorgsector. Dit is belangrijk voor een goed begrip van uw vraag en de juiste inschatting van potentieel talent.

Wij stellen bovendien alles in het werk om uw organisatie en personeelsbehoefte via frequente en open communicatie goed te leren kennen. Enkel zo is een ideale professionele match tussen de kandidaat en uw organisatie mogelijk.

Contacteer ons