Versterk jouw veerkracht: Individuele begeleiding voor leidinggevenden of medewerkers

18 juni 2020

Voelt het voor jou ook aan alsof je de Mount Everest beklommen hebt de voorbije maanden? Een mentale en fysieke uitputtingsslag?

De voorbije periode was zeer heftig voor wie in de zorgverlening werkt. Omgaan met een onzichtbare en onvoorspelbare vijand die voor onzekerheid zorgt. Omgaan met de eigen emoties. Omgaan met gestresseerde collega’s. Omgaan met ziekte en overlijden van bewoners-patiënten-cliënten en het begeleiden van hun familie. Je werd mentaal en fysiek op de proef gesteld.

Versterk jouw veerkracht!

Jouw veerkracht komt onder druk te staan. Maar wat is dat nu juist én moet je dat nú hebben? Mag je even jouw hoofd laten hangen? Hoe geef je alles een plaats en pik je de draad weer op?

Vanuit onze ervaring binnen Probis group willen we jullie ondersteunen en begeleiden om deze moeilijke periode te verwerken. Onze psychologen hebben daarom (in samenwerking met Vorm) een dubbel programma opgezet bestaande uit enerzijds een workshop en anderzijds een persoonlijke begeleiding.

Workshop

De workshop kan je zowel in-house als in een open programma volgen.

Persoonlijke begeleiding

Heb je nood aan een meer persoonlijk gesprek, dan kan je bij onze psychologen terecht voor een persoonlijke begeleiding.

We bekijken in een (telefonisch) intakegesprek waar jij specifiek nood aan hebt en leggen dan één of meerdere gesprekken vast. Een gesprek duurt 1,5 uur en kan in één van onze kantoren doorgaan (Brussel, Aalter of Geel) of bij u in de organisatie.

Kostprijs: € 150 per gesprek (excl. BTW)

Contacteer ons via ons contactformulier of via info@ccselect.be en wij nemen spoedig contact met je op!

Veerkracht

Waarom CC Select?
Redenen waarom u ons kiest

Wij zijn een gepassioneerd en professioneel team van psychologen met een sterke expertise binnen lokale overheden en/of de zorgsector. Dit is belangrijk voor een goed begrip van uw vraag en de juiste inschatting van potentieel talent.

Wij stellen bovendien alles in het werk om uw organisatie en personeelsbehoefte via frequente en open communicatie goed te leren kennen. Enkel zo is een ideale professionele match tussen de kandidaat en uw organisatie mogelijk.

Contacteer ons