Webinar 11 juni 2020: werven en rekruteren via sociale media

28 mei 2020

Onze partner Someflex organiseert een webinar over rekruteren en selecteren via sociale media op 11 juni 2020. Dit is een interessant thema dat ook u kan interesseren.

Organisaties maken meer en meer gebruikt van sociale media in de rekrutering van medewerkers. Schaarste op de arbeidsmarkt, de snelheid van ons bestaan en hogere digitale geletterdheid vragen andere kanalen om werkzoekenden of latent zoekenden tot bij een nieuwe job te brengen.

Onze partner Someflex is een organisatie gespecialiseerd in online video’s over sociale media. Zij brengen een interessante webinar over rekruteren en selecteren via sociale media.

Online rekruteren is meer dan de vacatures op een website plaatsen. Hoe kan je het aantal geïnteresseerden voor een vacature vergroten? Welke sociale media zijn het meest geschikt? Hoe kan je in tijden van corona online rekruteren? En helpt dit dan ook voor je employer branding en je online reputatie? Zijn advertenties te overwegen? Er worden succesvolle voorbeelden aangereikt.

Nadja Desmet, sociaal media expert beantwoordt vertelt er je alles over tijdens het webinar van 60 minuten. Er worden tips en tricks geven om direct mee aan de slag te gaan. Er is ruime mogelijkheid vraagstelling en debat. Dit webinar wordt aangeboden voor de prijs van 149€ (excl. 21 BTW), maar met inbegrip van 1 maand gratis toegang tot de Someflex-bib met meer dan 1.200 korte (3 minuten) video’s over sociale media (ter waarde van 149€ excl. BTW).

Schrijf hierin.

Waarom CC Select?
Redenen waarom u ons kiest

Wij zijn een gepassioneerd en professioneel team van psychologen met een sterke expertise binnen lokale overheden en/of de zorgsector. Dit is belangrijk voor een goed begrip van uw vraag en de juiste inschatting van potentieel talent.

Wij stellen bovendien alles in het werk om uw organisatie en personeelsbehoefte via frequente en open communicatie goed te leren kennen. Enkel zo is een ideale professionele match tussen de kandidaat en uw organisatie mogelijk.

Contacteer ons